Accident mortal pe DN 6, între Slatina Timiș și Ilova

Astăzi, 09.11.2017, în jurul orei 13.34, pe DN 6, între localitățile Slatina Timiș și Ilova, s-a produs un accident rutier grav între o autoutilitară şi un autoturism. Forțele Detașamentului de Pompieri Caransebeș și ale Serviciului de Ambulanță Județean s-au deplasat de urgență la fața locului cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială operativă și trei ambulanțe.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit că un bărbat de 65 de ani, din Armeniș, a condus un autoturism pe D.N.6, dinspre Caransebeș spre Orșova. La km 436 m, acesta nu s-ar fi asigurat corespunzător la efectuarea unei depășiri multiple și a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 45 de ani, din Mehedinți.

În accident au fost implicate în total 5 persoane. Din nefericire, trei din cele patru persoane din autoturism au fost declarate decedate de către personalul Serviciului de Ambulanță Județean, iar cea de-a patra persoană din autoturism și șoferul autoutilitarei au fost transportați la spital.

În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului autoturismului și a altor 2 pasageri în autoturismul condus de acesta. Un alt pasager în același autoturism a fost rănit grav, fiind transportat pentru îngrijiri medicale la spitalul din Caransebeș. Conducătorul autoutilitarei a suferit răni ușoare. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Traficul a fost blocat pe ambele sensuri de mers timp de aproximativ 30 de minute, la această oră circulându-se dirijat pe un sens.

 

accident-dn6-3 accident-dn6-1 accident-dn6-4