Luminița Jivan noul președinte OFSD Caraș-Severin

”După un an în care am asigurat conducerea interimară a Organizației de Femei Social-Democrate din Caraș-Severin, astăzi, am fost onorată de votul unanim al colegelor social-democrate din Caraș-Severin, vot prin care mi-au acordat încrederea și sprijinul de a conduce pe mai departe filiala județeană OFSD. A fost totodată o onoare să le am alături la Băile Herculane pe doamna europarlamentar Viorica Dăncilă, președinte OFSD la nivel național, și pe doamna Maria Lazăr, vicepreședintele Camerei Deputaților.

Le mulțumesc de asemenea pentru prezență și susținere doamnei Romanița Jumanca – președinte OFSD Timiș, doamnei Gabriela Popovici – președinte OFSD Timișoara, domnului Florin Iordache, domnului președinte Ion Mocioalcă, domnului senator Ionuț Chisăliță, precum și tuturor doamnelor, domnișoarelor și primarilor care ne-au acodat toată încrederea, mie și întregii echipe de conducere a OFSD Caraș-Severin alese astăzi.

Este o onoare pentru mine să am alături astfel de oameni și le mulțumesc pentru încrederea acordată. Am un proiect ambițios, îmi doresc să construim o structură funcțională, cum știm să facem din fiecare instituție pe care o conducem, să fie mândri cetățenii județului că au asemenea oameni care să ia decizii pentru ei. Unitatea este singura modalitate prin care oamenii care ne-au ales se simt în siguranță.

Pentru că acolo unde există unitate, orgoliile, ura și piedicile pe care ni le pun cei care știu doar să se opună, nu vor răzbi. Știu că Partidul Social Democrat are toate resursele necesare pentru ca poporul român să se simtă apreciat și răsplătit. Încrederea pe care atâția români și-au exprimat-o prin vot ne onorează și ne obligă, totodată, să fim trup și suflet alături de ei.

Voi depune eforturi să mă ridic mereu la nivelul așteptărilor colegilor de partid și mai ales al românilor care și-au pus nădejdea în noi. Sunt convinsă că împreună vom clădi lucruri frumoase și trainice în folosul tuturor!” declară Luminița Jivan, deputat de Caraș-Severin și președinte OFSD CS.