Doi tineri din Reșița au făcut o cascadorie din care au scăpat teferi

Sursa foto: sursata.ro

În seara de 12.02.2018, după orele 22.00, un accident spectaculos s-a produs pe pasajul superior Nera.

În timp ce un tânăr de 19 ani din Reșița conducea un autoturism pe pasajul superior Nera, către Muncitoresc, nu adaptează viteza la condițiile de drum, într-o curbă la stânga, pierde controlul direcției de mers, părăsește partea carosabilă și se răstoarnă în partea dreaptă de la o diferență de nivel de peste 20 de metri. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.” ne-a declarat Dinu Nicorici, purtătorul de cuvânt al Poliției cărășene.

În urma accidentului conducătorul autoturismului și o tânără de 18 ani din Reșița, pasageră pe scaunul dreapta față, au fost transportați la Spitalul de urgență Reșița, din fericire fără leziuni grave, nefiind necesară internarea.

Subliniem faptul că atât conducătorul auto cât și pasagera purtau centura de siguranță în momentul producerii accidentului.

Se continuă cercetările față de conducătorul auto sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, faptă prevăzută și pedepsită de art. 196 Cod Penal.” mai spune purtătorul de cuvânt, Dinu Nicorici.

Polițiști rutieri vă recomandă să adaptați întotdeauna viteza la condițiile de drum și, mai ales pe timpul sezonului rece, să țineți cont de faptul că aderența pneurilor la carosabil poate fi foarte diferită pe sectoare de drum succesive, datorită condițiilor meteo.