Inspectoratul Județean de Poliție a reluat o tradiție, ”Cupa 8 Martie”, o cupă dedicată jurnaliștilor din Caraș-Severin

Și în acest an presa cărășeană a dat dovadă că poate să stăpânească nu numai pixul ci și un pistol Glock cu calibru de 9 mm din dotarea politiștiilor de la Serviciul de Acțiuni Speciale. ”Cupa 8 Martie” a fost organizată pentru doamnele și domnișoarele din presă cu ocazia zilei de 8 Martie, în poligonul Inspectoratului Județean de Jandarmi „General de Brigadă Vasile Zorzor“ din Caraș-Severin.

Profesionalismul mascaților de la S.A.S. nu s-a lăsat mult așteptat, fiind într-un continuu exercițiu au făcut o demonstrație a antrenamentului iar mai apoi a urmat rândul personajelor feminine să-și arate îndemânarea lor la tir. Concursul fiind realizat în condițiile specifice luptătorilor Serviciului de Acțiuni Speciale, iar ”victima” (silueta) nu trebuia nimerită în zonele vitale, ci mai de grabă să se aleagă cu vătămări corporale.

 

 

Cel mai bun punctaj a fost dobândit de Ildiko Szendrei de la Express de Banat, care s-a clasat pe primul loc, pe locul II s-a clasat Laura Sgaverdea de la Radio România Reșița, și nu în ultimul rând locul III a fost împărțit de Lavinia Cîrstea de la Jurnal de Caraș și Iasmina Vîrban de la Blog Media Cid.

În această competiție dedicată doamnelor și domnișoarele nu s-au lăsat mai prejos nici bărbații care s-au clasat pe primele trei locuri: Locul I a fost obținut de Sergiu Taban de la Reper 24, iar pe a două poziție Lucian Berdac de la Banat Tv,  pe locul al III lea s-a clasat Dani Stanciu, de la Express de Banat.

 

 

Felicităm pe această cale Serviciul Acțiuni Speciale pentru instructajul și profesionalismul de care a dat dovadă dar și Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin pentru organizare.