Bătrână amenințată cu moarte de fostul soț pe fondul unor datorii

Duminică, 11 martie a.c, în jurul orei 13.30, grupa de intervenţie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin a fost sesizată cu privire la faptul că o persoană de sex feminin, cu domiciliul în cartierul Moroasa, din mun. Reşiţa, este ameninţată cu moartea de fostul soţ.

Jandarmii cărăşeni ajunşi la faţa locului au constatat că numita T.Z., în vârstă de 51 ani, a fost agresată verbal şi ameninţată cu moartea, de fostul şoţ, numitul D.G., în vârstă de 58 ani. În baza celor declarate de persoana vătămată a reieşit faptul că în urma unor neînţelegeri privind achitarea unor sume de bani datorate unul altuia, fostul soţ i-a adresat cuvinte şi expresii jignitoare, ameninţând-o cu moartea.

”În urma celor constatate, jandarmii au întocmit celui în cauză actele de sesizare, acesta fiind susceptibil de comiterea unei infracţiunii prevăzute în Codul Penal. Actele au fost predate organelor abilitate ale statului pentru continuarea cercetărilor”, declară purtatorul de cuvânt al Jandarmilor Cărășeni, Plt.maj. Săndulescu Marius.