În arest după ce au tâlhărit în Caransebeș

Lucrătorii Poliției Municipiului Caransebeș au identificat autorii unei tâlhării care a fost sesizată în seara zilei de 10.07.2018. Atunci partea vătămată a reclamat faptul că ar fi fost agresat și i s-a sustras o geantă în care avea o sumă de bani.

În urma investigațiilor desfășurate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș au fost identificații autorii, doi tineri, unul de 18 ani, al doilea de 24 și o tânără de 19 ani, toți din comuna Obreja.

În data de 12.07.2018 au fost efectuate două percheziții imobiliare la domiciliile celor trei suspecți, doi dintre ei fiind ulterior conduși la sediul poliției. 

În continuare se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie, respectiv complicitate la tâlhărie, fapte prevăzute și pedepsite de art. 233 – 234 din Codul Penal.

Față de unul dintre tineri a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi propusă arestarea preventivă. Pentru al doilea tânăr s-a solicita arestarea preventivă în lipsă.

Reclama ta aici!

  • INCredibleIT.ro-300x250.jpg