Let’s do it, Romania! Curăţenie în toată ţara într-o singură zi

Agenţia pentru Protecţia Mediului Caraş-Severin se alătură voluntarilor campaniei la nivel naţional Let’s do it, Romania! Curăţenie în toată ţara într-o singură zi, ce va avea loc în 15 septembrie 2018, împreună cu elevii de la Colegiul Tehnic Reșița însoțiți de doamna profesoară Wetternek Mihaela.

Acţiunea de curăţenie în toată ţara într-o singură zi, sub denumirea Let’s do it, Romania!, deschide o premieră naţională, prin faptul că este cel mai mare proiect de implicare socială din ţară, având la bază spiritul voluntariatului. In afara obiectivului evident, curăţarea ţării de deşeuri, proiectul are si o importantă componentă de educare și responsabilizare a populaţiei, în ceea ce priveşte grija faţă de mediul înconjurător.

Agenţia pentru Protecţia Mediului Caraş-Severin a decis să se implice activ la acest eveniment, o echipă de reprezentanţi ai instituţiei participând în calitate de parteneri în cadrul campaniei la nivelul judeţului, alături de Instituţia Prefectului, Consiliul Judeţean Caraş-Severin, Garda Naţională de Mediu – Comisariatul Caraş-Severin, Direcţia Silvică, Sistemul de Gospodărire a Apelor Caraş-Severin, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin, unele primării, ONG-uri, şcoli din judeţ, firme de salubrizare.

Cei care doresc să participe la această campanie de colectare a deșeurilor sunt rugați să se înscrie pe site-ul „Let`s Do It, Romania!” sau să ia legătura cu domnul Kokovics Laszlo – persoana împuternicită să reprezinte Asociația Viitorul în Zori și să coordoneze proiectul în județul Caraș-Severin, telefon 0732850888.