Festivalul Răchiei și a bucatelor tradiționale din Banatul de Munte, ediția a XVIII-a

În această dimineață de 5 octombrie 2018,  prefectul județului Matei Lupu, împreună cu vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu, alături de alți reprezentanți ai administrației cărășene s-au aflat la degustat răchie, la Festivalul Răchiei și a bucatelor tradiționale din Banatul de Munte ediția a XVIII-a.

Deşi vedeta evenimentului este răchia, cei peste 40 de producători participanţi s-au prezentat la standurile amenajate în Parcul Central din Băile Herculane şi cu produse tradiţionale, de la mălai, brânză şi mezeluri de casă, la miere, dulceaţă şi plăcinte. Atmosfera de sărbătoare este completată de soliștii și dansatorii Ansamblului SEMENICUL din Reșița, alături de alți interpreți de seamă, Petrică și Ramona Viţa, Lorena Nica, Toma Tudor, Costel Pițigoi, Mirabela Delia, Denisa Țanigoi.

Festivalul Răchiei și al Bucatelor Tradiționale din Banatul de Munte este organizat de Consiliul Județean Caraș-Severin, Centrul județean Caraș-Severin pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Caraș-Severin, Primăria și Consiliul Local Băile Herculane.

Organizatori acestui festival au fost Consiliul Județean Caraș-Severin, Centrul Județean Pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Caraș-Severin dar și Primăria alături de Consiliul Local Băile Herculane.

Băieți să nu vă imbătați prea tare! 

Reclama ta aici!

  • INCredibleIT.ro-300x250.jpg