Captura jandarmilor timișoreni la Reșița! Au confiscat 104 pachete de țigări netimbrate!

Acțiune pe linie de contrabandă a jandarmilor timișoreni, la Reșița. Oamenii legii, împreună cu cei de la Direcția Regională Vamală Timișoara au efectuat mai multe controale pentru a-i depista pe cei care fac comerț cu produse de contrabandă.

Jandarmii timișoreni împreună cu cei de la Direcția Regională Vamală Timișoara au organizat, miercuri, o acțiune în cooperare. Scopul a fost prevenirea și combaterea comerțului cu produse de contrabandă.

Acţiunea a avut loc în municipiul Reșița iar pe timpul desfășurării acesteia au fost depistate patru persoane care ofereau spre comercializare pachete cu ţigări, de diferite mărci, despre care există suspiciunea că provin din activități de contrabandă.

Jandarmii au stabilit identitatea persoanelor depistate și au ridicat, în vederea confiscării, 104 pachete cu ţigări netimbrate, găsite asupra acestora. Produsele oferite spre comercializare ilicită au fost predate Direcţiei Regionale Vamale Timişoara în vederea luării măsurilor ce se impun”, spun jandarmii timișoreni.

Sursă: tion.ro

Reclama ta aici!

  • INCredibleIT.ro-300x250.jpg