Spital nou, la Caransebeș?

Omul de afaceri Adrian Dumbravă, originar din Turnu Ruieni, a prezentat Consiliului Local posibilitatea realizării unui nou spital, de la zero, în Caransebeș. Dumbravă a discutat de mai multe ori pe acest subiect și cu primarul Felix Borcean, căruia i-a prezentat recent spitalul care se construiește la Mioveni.

Dl Dumbravă vine cu expertiza managerială, noi nu ar trebui neaparat să ne plângem de lipsa banilor, ci ar trebui să profităm de toate pârghiile pe care le avem pentru a începe un astfel de proiect ambițios, poate nebunesc la ora actuală. Și pentru locuitorii Caransebeșului, și pentru zona adiacentă, un astfel de spital nou este o prioritate”, a declarat primarul Felix Borcean.

Probabil că pentru început jumătate din bugetul anual al Caransebeșului ar trebui alocat pentru teren, studii de fezabilitate, proiect, timp în care se identifică și se urmăresc sursele de finanțare. Avem colaborări în străinătate cu multe entități interesate de un parteneriat public-privat, care ar putea fi o soluție”, a spus și omul de afaceri Adrian Dumbravă.