Un bărbat s-a urcat pe funicularul de calcar din Reșița şi a ameninţat că se sinucide

Autorităţile din Reşiţa au fost în alertă, mai bine de trei ore, marţi, 20 noiembrie, după ce un bărbat, înarmat cu un cuţit, a urcat pe funicularul care traversează centrul oraşului şi a ameninţat că se va sinucide.

Individul a le-a spus celor prezenţi la faţa locului că a decis să îşi pună capăt zilelor deoarece a făcut mai multe adrese către instituţiile din Reşiţa şi nu a fost luat în seamă. Mai multe surse din administraţia Reşiţei susţin că „bărbatul trimite sute de email-uri şi scrisori în care reclamă Poliţia, Primăria, SRI-ul, NASA sau anunţă că SRI-ul îl iradiază, că preşedintele României nu respectă dreptul la dragoste înscris în constituţie şi aşa mai departe“.

Orice sesizarea a bărbatului are de la 20 de pagini în sus şi este o înşiruire de relatări fără noimă„, spun sursele citate. După mai bine de trei ore de negocieri, poliţiştii au reuşit să-l convingă pe individ să coboare, pe acelaşi traseu pe care a urcat. El va fi supus unor analize medicale amănunţite, în urma cărora e posibil să fie internat într-un spital de specialitate.

Sursă: adev.ro