[FOTO/VIDEO] Mai multe drumuri sunt blocate în Caraș-Severin din cauza unor alunecări de teren

Mai multe alunecări de teren au avut loc în ultimele ore la noi în județ, una dintre ele pune în pericol o casă locuită de o familie.

Astaăzi, 02 feburiarie 2019, în jurul orei 14:22, s-a produs o alunecare de teren pe DN 58B, între Coltan și Moniom, în urma căreia s-a bolcat drumul. Acționeaza SDN, un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița și echipaj IPJ. Nu sunt victime.

DN 58B, Coltan-Moniom, a fost deblocat pe o banda de circulație (cea de lângă Bârzava). Se lucrează pentru deblocarea drumului în totalitate.

S-a dat drumul și traficului pe banda deblocată, dar se circulă cu intermitențe pentru a permite efectuarea lucrărilor de deblocare a celeilalte benzi.

Pe parcursul nopții, în orașul Oravița, pe str. Ciclovei, s-a mai produs o alunecare de teren pe o lungime de aproximativ 15-20 m, care pune în pericol o casă. Casa este locuită de 3 persoane, doi adulți și 1 copil, care s-au mutat într-un alt imobil. În acest moment, reprezentanți ai Primăriei Oravița și pompieri militari din cadrul Secției de Pompieri Oravița efectuează o recunoaștere la fața locului.