Lucrări de reabilitare la spitalul din Caransebeș

Ieri, 09 Aprilie 2019, la Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș a avut loc receptia la terminarea lucrărilor de renovare a sectiei morgă si prosectură. Primăria a finalizat lucrările la coridorul care face legătura între Radiologie și Morgă, dar și la secția Pediatrie, si subsolul, prin efectuarea următoarelor lucrari:
– decopertat tavan hol, vopsea și tencuială pereți;
– șlefuit peretii, prin aplicare glet și vopsea lavabilă;
– refacere instalație de iluminat si montat pat cablu pentru curent electric;
– reparații pardoseală. Lucrările au fost efectuate prin intermediul unei societăți comerciale, din bugetul alocat Serviciului Public Întreținere și Reabilitare.

Acea pată mai puțin plăcută a spitalului, acel coridor lung, care unea Radiologia cu Anatomia Patologică, arată foarte bine acum, a fost reabilitat de SPIR. Am vizitat și Pediatria, am vrut să văd cum s-a lucrat, cred că această secție arată mulțumitor față de cum s-a prezentat până acum. Chiar îmi propun să vin mai des la spital, să văd și celelalte secții, să văd unde mai există nevoi deosebite ca să putem interveni”, a precizat primarul Felix Borcean.

Pentru coridorul dintre Radiologie și Anatomia Patologică s-au cheltuit circa 63 de mii de lei din bugetul local, iar pentru lucrările de la Pediatrie 4 mii de lei. Totodată, au fost recepționate lucrarile de reparații la secția de pediatrie. In trei saloane au fost zugrăviți peretii, vopsite ușile și caloriferele. In bucătărie, oficiu si sala de tratamente a fost montată gresia si faianța. Lucrările la acest obiectiv au fost executate, în regie proprie, de către Serviciul Public Întreținere și Reabilitare Caransebeș.