Studenții UEMR, la Constanța și Sibiu

În perioada 11-13 aprilie 2019, Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu a găzduit cea de-a 24-a ediție a Sesiunii de Comunicări a Cercurilor Științifice Studențesti cu participare internațională – SECOSAFT. Studenți ai Facultății de Inginerie și Management și ai Facultății de Științe Sociale din Universitarea „Eftimie Murgu” din Reșița s-au întâlnit pentru a-și împărtăși rezultatele muncii depuse în domeniul cercetării științifice cu  participanți din alte 15 centre universitare din țară și străinătate. În cadrul secțiunii „Științe aplicate, fundamentale și de mediu”, echipa alcătuită din studenții primului an de studiu de la specializările „Electromecanică” și „Informatică Industrială” a fost evidențiată, obținând premiul al III-lea.

De asemenea, în perioada 12-13 aprilie, Academia Navală „Mircea cel Bătrân” din Constanța a organizat cea de-a 41-a ediție a Sesiunii internaționale de comunicări științifice studențești „CADET-NAV 2019”, la care au participat aproape 300 de studenți din 14 centre universitare din țară și străinătate. Studenții universității reșițene din cadrul Facultății de Inginerie și Management, specializarea „Informatică Industrială”, au obținut un merituos premiu II la secțiunea Inginerie electrică.

Felicitări studenților și cadrelor didactice coordonatoare pentru munca desfășurată și recunoașterea obținută grație eforturilor depuse!