Cum arată accesoriile pentru păr în viziunea floristului ducesei Meghan Markle

Photo by Omar Lopez on Unsplash
Photo by Omar Lopez on Unsplash

Florista britanică Philippa Craddock și-a lansat propriul brand de accesorii pentru păr.

Philippa Craddock a ajuns în atenția publicului din întreaga lume după nunta regală din Marea Britanie de anul trecut. Craddock a fost responsabilă  de aranjamentele florale de la Capela Sf. George și de la recepția de după eveniment. Designerul a conceput impresionanta arcadă din flori albe și verzi de la nuntă și buchetul de mireasă chic, minimalist care a surprins invitații evenimentului de la castelul Windsor.

Buchetul de nuntă creat pentru Markle a fost o frumoasă combinație dintre priceperea designerului și bunul gust al Ducesei, care a inclus în buchet flori cu însemnătate deosebită. Lăcrimioare, iasomie și câteva flori culese de către Prințul Harry din grădina privată a cuplului de la Palatului Kesington s-au regăsit în buchet. O surpriză au fost florile-de-nu-mă-uita, preferatele regretatei Prințesei Diana. Un omagiu adus Reginei a fost includerea unei plante de mirt care a fost în bughetul ei de nuntă, în 1947. De alftel, mirtul este o floare nelipsită în bughetul de nuntă regal. Bughetul Ducesi de Sussex a fost completat cu o fundiță roz, de mătase.

Anterior britanica a colaborat cu case celebre de modă precum Hermès și  Alexander McQueen, dar și cu Muzeul Victoria și Albert din Londra.  Florista și-a valorificat abilitățile de stilist într-o colecție de accesorii pentru coafuri de mireasă. Gama eterică de agrafe florale pentru păr a fost lanstă recent și cuprinde bentițe accesorizate cu flori de cireș, coronițe multi-colore și flori de mac din mătase. Indiferent care ar fi stilul ales pentru rochia de nuntă, în colecția designerului cu siguranță se regăsesc articole pentr fiecare mireasă care vrea să adopte un stil regal.

https://unsplash.com/photos/OIA3YiEgrpo

Create dintr-o combinație de mătase, bumbac și pânză, fiecare floare are cusut manual un ac de argint și benzi de satin. Detaliile sunt adăugate de către moliștii din Londra. Craddock a declarat că: ,,Este ușor să faci fiecare petală perfectă, dar pentru a părea naturală are nevoie de câteva defecte’’. Rezultatul a depășit așteptările, astfel că miresele britanice sau chiar din întreaga lume pot purta dubluri reușite a unor flori care par proaspăt rupte din grădinile engleze.

Colecția gândită de Craddock a fost intitulată sugestiv „Undeniably Romantic and a Visual Feast” care s-ar traduce ca „Romantism Indiscutabil și un Festin Vizual”.

Colecția a fost inspirată din ilustrațiile botanice care datează de secole, păstrate în arhivele muzeelor. Creatoarea afirmă că intenția ei a fost să creeze articole care să se încadreze bine în oricare tip de coafură și să se asemene, cu adevărat, cu elementedin natură. Un alt scop a fost ca bijuteriile ei să trezească un sentiment  profund de realism tuturor celor care le văd.

https://unsplash.com/photos/FRVhwfdOT9U

Grădinile britanice pline cu flori de hortensii, dalii, trandafiri și flori delicate din copacii fructiferi, au stat la baza acestei superbe colecții. Prețul articolelor din colecție începe de la 206 dolari și poate ajunge până la 1113 dolari pentru piesele mai complexe. Cert este că în primele zile de la lansare, cel mai scump articol din magazinul online deja este declarat Sold Out.

Reclama ta aici!

  • INCredibleIT.ro-300x250.jpg