[FOTO] Explozie la un apartament în Reșița!

Astăzi, 26 aprilie 2019, în jurul orei 16:20 s-a produs o explozie din cauza acumulării de gaz într-un apartament pe Aleea Narcisei din Reșița.

Au intervenit forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița, Serviciul de Ambulanță al Județului Caraș-Severin și furnizorii de gaz și energie electrică.

Victima, constientă, a fost preluată de ambulanță și transportată la Spitalul Județean de Urgentă Reșița. În urma exploziei, bărbatul în vârstă de 35 – 40 de ani a fost rănit, prezentând arsuri de gradul 2 și 3 pe 70% din suprafața corpului.

În urma incidentului nu au fost afectate alte apartamente. La fața locului s-au deplasat și reprezentanți ai Inspectoratului de Stat în Construcții, care, în urma cercetărilor, au concluzionat că nu este afectată structura de rezistență a blocului.

Pompierii militari împreună cu membrii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Reșița acționează pentru degajarea elementelor de construcție dislocate în urma exploziei și care prezintă pericol pentru traficul pietonal.