Sănătatea intimă feminină

A vorbi despre femeie, în general, este ca şi cum ai vorbi despre primul vânt de primăvară – misterios, suav, nu ştii de unde a apărut şi unde s-a ascuns, nu ştii pe cine a atins şi ce urme a lăsat; este ca şi cum ai vorbi despre primul vânt de vară – atât de dorit, atât de mângâietor, atât de răcoros…; este ca şi cum ai vorbi despre primul vânt de toamnă – uşor ameninţător, ferm, ştii exact când te atinge , vezi exect care frunze nu-i rezistă şi se desprind sub suflarea lui, te minunezi cum îmbrăţişează tandru şi graţios fructele coapte …; este ca şi cum ai vorbi despre primul vânt de iarnă – singuratic, stingher şi senin, oricând gata să lase loc ninsorii, oricând gata să lase încremenit sub povara gheţii orice contur .

A vorbi însă despre  intimitatea femeii este ca şi cum ai vorbi despre o taină, o taină care este doar a ei, a femeii…  O taină ce mii de ani a fost lăsată sub povara tăcerii, a incertitudinii, a enigmaticului.

De ce? Pentru că,  inevitabil,  intimitatea feminină, este legată de funcţia ei specifică – menstruaţia. Aceasta a reprezentat din totdeauna semnul fertilităţii şi al sănătăţii oricărei femei, dar, totodată, a reprezentat şi un însemn al precauţiei, în special din motive igienice.  În acest sens, în Vechiul Testament, este descris un episod în care, Rahila, soţia lui Iacov, invocă ca pretext al „reţinerii” ei faptul că  „tocmai acum am necazul obişnuit al femeilor” (Facere 31; 35) şi că nu poate din această cauză să – şi părăsească locul.

„Necazul obişnuit…” ???

Ei bine, mii de ani, „necazul obişnuit…” a dat femeilor uneori „necazuri neobişnuite” (şi ne referim aici strict din punct de vedere igienic).  Până să ajungă femeile să găseacă o soluţie eficientă pentru „necazul obişnuit” , a trecut vreme îndelungată. Abia în a doua jumătate a ultimului secol a început să se concretizeze conceptul de „absorbant”  ca mijloc de protecţie şi igienă pentru „perioada delicată”.  Acest concept  a ajuns la forma sa cu adevărat benefică, însă, mult mai târziu. Mai exact prin anii 2007-2009, când,  în China s-a descoperit posibilitatea inserării ionilor negativi (anioni) într-un strat al absorbantului ca măsură de protecţie împotriva factorilor de risc.

Din fericire, în ultimii trei ani, o companie din Germania, Aunity Germany GmbH, a adus acest concept la formula sa desăvărşită, prin absorbantele pentru menstruație și utilizare zilnică Anion Luxury Best Care care , pe lângă ioni negativi,  sunt îmbogățite cu turmalină, oxigen activ (ozon), tehnologie FIR (infraroșu), tehnologie MFT (unde magnetice) și chitină. Acestea pot ajuta la combaterea bacteriilor și mirosurilor, reduc iritațiile și inflamațiile, îmbunătățesc circulația sângelui, ajută la reducerea dismenoreei feminine, fortifică sistemul imunitar și echilibrează PH. Sprijină detoxifierea și eliminarea substanțelor nocive în organism. Acest lucru susține sănătatea vaginală – în mod natural și în condiții de siguranță, fără substanțe chimice, odorizante sau elemente artificiale.

Sunteţi de acord că femeia din ziua de astăzi se poate bucura pe deplin de confort în orice perioadă din viaţa ei? ( cel puţin d.p.v. igienic)

Vă dorim să descoperiţi minunăţiile ce au fost create pentru dumneavoastră şi să vă bucuraţi de sănătate deplină în oricare perioadă a vieţii.

Pe noi, (aborbantele cu ioni negativi) , ne puteţi găsi oricând accesând www.sanos.ro. Vă stăm la dispoziţie cu drag pentru a vă ajuta să fiţi mai sănătoase şi mai fericite!

 

Reclama ta aici!

  • INCredibleIT.ro-300x250.jpg