Identificați de polițiști după săvârșirea unor infracțiuni de furt

În perioada 07-09.06.2019, în urma acțiunilor desfășurate polițiștii Inspectoratului Județean de Poliție au identificat mai multe persoane bănuite de comiterea unor furturi pe raza județului.

Astfel, în data de 07.06 a.c., polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Oravița au identificat un tânăr de 18 ani din Răcășdia, bănuit că în seara zilei de joi, ar fi pătruns prin escaladarea unui gard în curtea locuinței unui bătrân în vârstă de 89 de ani, din localitate, de unde ar fi sustras mai multe bunuri.

Deasemenea în seara zilei de sâmbătă, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Vrani au fost sesizați cu privire la furtul unor bunuri din locuința unei femei de 56 de ani, din satul Iertof, faptă petrecută în data de 07.06.2019. La scurt timp, polițiștii au identificat un tânăr de 21 de ani din localitate, bănuit de comiterea faptei sesizate.

În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale privind săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și furt.

Tot în data de 07.06 a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Reșița au identificat doi bărbați în vârstă de 28, respectiv 24 de ani, domiciliați în Oravița și Reșița, suspectați că în cursul nopții, în jurul orelor 00.30, ar fi sustras, profitând de neatenția persoanei vătămate – un bărbat de 37 de ani, suma de 210 lei din buzunarul acestuia, în timp ce se aflau în apropierea stației de autobuz Victoria.

În urma cercetărilor a fost continuată urmărirea penală față de cei doi suspecți, sub aspectul săvâșirii infracțiunii de furt calificat.

În cursul aceleiași zile, în jurul orelor 16.05, polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Reșița au identificat un bărbat de 33 de ani, din Câlnic, bănuit că a sustras cu o căruță, material lemnos din exploatarea forestieră din Valea Rociolor, zona Colțan.

Cantitatea de 2.1 metri cubi material lemnos de esență gorun și carpen a recuperată și restituită persoanei vătămate.

Și în acest caz polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunii de furt.