Hoț ce opera în Brebu Nou, prins de polițiștii cărășeni

În data de 15.06 a.c., în zona Gării Caransebeș, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Reșița, împreună cu polițiști din cadrul Postului de Poliție Transporturi Feroviare Caransebeș au identificat un bărbat de 52 de ani, din județul Arad, bănuit că în perioada 01.05-15.06.2019 ar fi sustras bunuri din mai multe locuințe de pe raza Comunei Brebu Nou.

Astfel, în cursul zilei de sâmbătă, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat din Reșița, cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns prin efracție într-o casă de vacanță, pe care o deține în Comuna Brebu Nou, iar din interior au sustras mai multe bunuri.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au stabilit că suspect de comiterea faptei sesizate este un bărbat de 52 de ani, din Arad, lucrător sezonier în zonă, pe care l-au identificat și condus la sediul Postului de Poliție Brebu Nou, în vederea audierii.

Totodată, acesta este bănuit că în cusul lunii mai 2019, ar fi pătruns, prin același mod de operare, într-o altă locuință de pe raza comunei Brebu Nou, de unde ar fi sustras bunuri.

Prejudiciul cauzat prin săvârșirea celor două infracțiuni, în valoare de peste 4.500 de lei, a fost recuperat în totalitate și restituit persoanelor vătămate.

În continuare polițiștii efectueaza cercetări în vederea probării întregii activități infracționale a suspectului, pe numele său fiind deschis dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat.

Reclama ta aici!

  • INCredibleIT.ro-300x250.jpg