La Reșița un bărbat a fost reținut pentru violență în familie

Ieri, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Reșița au reținut un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din localitate, cercetat pentru săvârșirea mai multor infracțiuni.

Astfel, în data de 24.06.2019, polițiștii au emis pe numele bărbatului, ordonanța de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind bănuit că în noaptea de 20.06.2019 ar fi încălcat ordinul de protecție provizoriu, agresându-și fizic soția în domiciliul acesteia, distrugând ulterior, pneurile unui autoturism parcat regulamentar.

De asemenea, în urma sesizării persoanei vătămate, există presupunerea rezonabilă că bărbatul în cauză ar fi pătruns fără drept, în noaptea de 24.06.2019, în locuința acesteia, ar fi amenințat-o cu acte de violență și ar fi distrus geamurile de la casă, cauzând un prejudiciu de aproximativ 600 de lei și încălcând astfel ordinul de protecție.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii în concurs, a infracțiunilor de amenințare, violare de domiciliu, distrugere, lovire și alte violențe și încălcarea ordinului de protecție.

În cursul zilei de astăzi, bărbatul urmează a fi prezentat instanței, cu propunere de arestare preventivă.

Reclama ta aici!

  • INCredibleIT.ro-300x250.jpg