Copil accidentat la Caransebeș

În cursul serii, la ora 20,20, Poliția municipiului Caransebeș a fost sesizată prin SNUAU 112, despre faptul că pe o stradă din localitate, un copil a fost lovit de o mașină.

Din primele cercetări rezultă faptul că un copil de 12 ani, în calitate de biciclist, în timp ce circula pe o alee din oraș, nu s-ar fi asigurat la ieșirea pe stradă, moment în care ar fi fost acroșat de un autoturism, care circula către direcția centru.

După producerea accidentului atât minorul, cât și conducătorul auto au plecat de la fața locului.

În jurul orei 20,45, la sediul poliției s-a prezentat un tânăr de 25 de ani din Caransebeș care a declarat că a condus autoturismul în cauză, în momentul producerii accidentului.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a minorului, care a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau stergerea urmelor acestuia, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.