Accident chiar în ziua nunții, în Muncitoresc!

În această după-amiază, în cartierul reșițean Muncitoresc s-a produs un accident rutier soldat cu o victimă. Din primele informații, se pare ca la volanul mașinii a fost chiar mirele! Pe fondul vitezei, șoferul a pierdut controlul volanului și s-ar fi lovit de un stâlp de susținere al stației de la CSR de la pasaj. Acul de la kilometrajul mașinii s-a oprit în jurul valorii de 100 km/h.

Din primele cercetări a rezultat faptul că un conducător auto de 29 de ani, care circula cu auto din direcția Muncitoresc către Centrul Civic, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de mers, pierzând controlul asupra direcției de mers și intrând în coliziune cu un stâlp de susținere al stației mijloacelor de transport în comun.

Din accident a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto care a fost transportat la spital în vederea acordării asistenței medicale.

În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului auto, rezultatul a fost zero.
Se continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

”A fost implicat un singur autoturism. Accidentul s-a soldat cu o victimă. Au intervenit două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița, un echipaj SAJ și Poliția. Victimei i-a fost acordat primul ajutor la fața locului și apoi a fost transportată la spital în stare de constiență”, spun reprezentanții ISU Caraș-Severin.

sursa foto: Tractam Orice, Mario Gal, Ciprian Tulea.