[VIDEO] Aqualand la Reșița!? Chiar în centrul civic!

Astăzi, în jurul orei 15:22, trecătorii din centrul orașului Reșița, puteau vedea primii ”turiști” veniți la Aqualand-ul situat chiar în fântâna arteziană din Municipiu de pe Bârzava. Cei doi protagonisti ai acestei scene, probabil năuciți de caldura toridă de afară, nu au mai rezistat tenației și s-au dezbracat complet, rămânând în costumul lui Adam, bucurându-se nestingheriți de racoarea Aqualand-ului.

Poliția Locală probabil dormea, sau mai amendau o băbuță cu pătrunjel.

 

UPDATE:

Cu privire la imaginile apărute în spațiul public în data de 18 august, în care niște cetățeni apar dezbrăcați în zona Centrului Civic din Reșița, facem următoarele precizări:
La nivelul Poliției municipiului Reșița s-a înregistrat, în baza sesizării din oficiu, dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri, faptă prevazută și pedepsită de Codul Penal cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.
Se efectuează cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița, în vederea identificării autorilor și tragerii la răspundere penală a acestora”,
declară cms. Dinu Nicorici, purtătorul de cuvânt al I.P.J. Caraș-Severin.

3 Comentarii

Click aici pentru a posta un comentariu