Minoră amenințată și lovită de un bărbat de 49 de ani din Reșița

Azi-noapte, polițiștii au luat măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore față de un bărbat cercetat pentru săvârșirea în cursul zilei de ieri, a mai multor infracțiuni.

Astfel, ieri 28 august, Poliția municipiului Reșița a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că un bărbat a distrus ușa de intrare într-o locuință și a agresat fizic mai multe persoane. Din verificările efectuate s-a stabilit că un bărbat de 49 de ani, din Reșița, aflându-se pe o stradă din municipiu, în stare de ebrietate, ar fi amenințat cu un obiect tăietor-înțepător și lovit o minoră de 15 ani.

Totodată, acesta ar fi amenințat și agresat fizic încă trei tineri, unul de 18 ani și un minor de 15 ani și distrus ușa de acces într-un imobil în care se aflau tinerii. De asemenea, bărbatul ar fi proferat acte și gesturi obscene în public, producând indignarea trecătorilor. Bărbatul în cauză a fost identificat de polițiști pe o stradă din zona Parcului Siderurgistului, având în mână un obiect tăietor-înțepător, fiind imediat imobilizat și condus la sediul poliției în vederea continuării cercetărilor și luării măsurilor legale.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare, distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice și ultraj contra bunelor moravuri. Bărbatul de 49 de ani a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, iar în cursul zilei de astăzi urmează a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

UPDATE: 

Bărbatul de 49 de ani cercetat pentru comiterea mai multor infracțiuni în data de 28 august a.c. și reținut ieri de către polițiști, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.