Bărbat de 30 de ani agresat fizic de un minor de 16 ani la Reșița

Ieri dimineață, Poliția municipiului Reșița a fost sesizată prin 112 de către un bărbat cu privire la faptul că a fost agresat fizic de 3 persoane necunoscute într-o parcare din zona Calea Caransebeșului.

Polițiști din cadrul Biroului de Ordine Publică s-au deplasat imediat la locul indicat în sesizare, demarând cercetările. Persoana vătămată, în vârstă de 30 de ani, a fost transportată la spital în vederea acordării de îngriji medicale.

În urma activităților desfășurate, în cursul zilei de ieri, politistii au identificat 3 minori, cu vârstele de 15 și 16 ani, toți din Reșița. Unul dintre cei 3, în vârstă de 16 ani, este bănuit că în cursul dimineții de ieri l-ar fi agresat fizic, lovindu-l cu pumnul, pe bărbatul de 30 de ani, ceilalți 2 asistând la cele întâmplate.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Față de tânărul de 16 ani a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanței cu propunere legală.