Atelierele UNIKA – agende la prețuri de producător

Se știe deja că UNIKA este cel mai mare producător de agende din piele naturală și ecologică din România, cu 40 de culori din piele naturală și peste 100 de nuanțe și texturi din piele ecologică. Și, pentru că este direct producător, UNIKA oferă clienților săi agende la preț accesibil, care mai de care mai moderne, cu design-uri atrăgătoare, elegante, clasice sau chiar casual. Printre agendele pe care producătorul le realizează și le comercializează, se regăsesc atât agende personalizate, cât și agendele nepersonalizate, datate sau nedatate, într-o mulțime de variante de culori, gata să poată fi asortate cu aproape orice.

Căutați agende preț? Iată câteva dintre agendele din noua colecție care s-ar putea să vă facă cu ochiul și care sunt ușor de achiziționat, datorită prețului prietenos!

 

Agenda Shadow

Agenda Shadow este acea agendă pe care ați putea să o luați mai oriunde. După cum îi spune și denumirea, produsul este realizat din piele cu umbre, foarte plăcut la atingere, cu un sistem de închidere cu clapă și magnet. Agenda are utilizări multiple, aceasta este prevăzută cu suport pix, și diverse buzunare la interior pentru carduri și cărți de vizită – perfectă pentru întâlniri de business. Culorile în care agenda este disponibilă sunt: gri, bordo, albastru. Apropo, cea albastră se potrivește foarte bine cu o pereche de jeans sau chiar și cu un sacou în culoarea aceasta!

Gama de agende Vogue

Gama de agende Vogue conține agende săptămânale, de buzunar, plannere, dar și agende simple, nedatate. Particularitatea acestor agende este aceea că toate au coperți albe, însă pot fi personalizate oricum în funcție de dorințele și nevoile clienților. Este un produs prețios, cu un design deosebit, confecționat din material alb UnikaT în România, foarte fin și plăcut la atingere. Personalizarea acestei agende este realizată printr-o tehnologie inovativă de ultimă generație: SILKlike Technology. Culorile disponibile pentru personalizare sunt: albastru, verde, negru, roșu și portocaliu.Agenda este pretabilă pentru industrii unice, cum ar fi cea farmaceutică sau medicală, pentru cei ce își doresc un business de calitate! De exemplu, un cabinet medical ar putea folosi agenda Vogue datată pentru ca programările să se realizeze mult mai ușor, dar totodată ca medicii să se bucure de un accesoriu ingenios, cu un aspect foarte plăcut. De asemenea, agendele de buzunar din această gamă pot fi purtate oriunde, în acest caz, la deplasările pe teren ale medicilor sau la conferințele la care ei participă. Ce este și mai bine pentru farmacii sau cabinete medicale, este faptul că agendele pot fi personalizate cu logo-ul acestora. Astfel, fiecare agendă va avea propria identitate, iar afacerile din domeniul medical și farmaceutic își vor putea pune amprenta chiar și asupra acestor accesorii.

Agenda Nubuk

Agenda Nubuk este o agendă care deși vă poate duce cu gândul la piele naturală, este confecționată din piele ecologică foarte fină la atingere. Agenda este prevăzută cu suport de pix în cotor și are pix metalic inclus, iar culorile coperților au fost alese special pentru a se potrivi atât ținutelor office, cât și celor casual. Cu ce aspect surprinde această agendă? Ei bine, trebuie să știți că marginile sunt vopsite manual. În ceea ce privește personalizarea acestei agende, ea este pretabilă pentru timbru sec și folio. De asemenea, ea vine cu etichetă metalică cu an inclusă.

 

 

 

 

 

 

Agenda Seqoia

Dacă tot v-am prezentat până acum câteva agende din categoria celor realizate din piele ecologică, ajungem și la agendele din piele naturală. Agenda Seqoia este una dintre ele. Pentru întâlnirile de afaceri ce impun un anumit dress code, agenda Seqoia este ideală, deoarece este acel produs care adaugă o notă importantă și vizibilă de eleganță outfitului dumneavoastră. Este produsă din piele naturală de înaltă calitate cu personalizare UnikaT în România și are etichetă metalică cu an inclusă în preț. Suprinde cu un design deosebit, foarte plăcut la atingere cu coperți flexibile în culori neutre. Culorile în care agenda este disponibilă sunt bej și gri.

Așadar, fie că este vorba despre business-ul dumneavoastră sau sunteți pur și simplu în căutarea unei agende de calitate, la un preț accesibil, UNIKA vă pune la dispoziție o gamă variată, din care cu siguranță vă veți alege produsul potrivit.