Accident la Goruia! Tractor rupt în două în urma impactului

Ieri după-amiază, în jurul orei 18.10, pe DJ 581, la ieșirea din localitatea Goruia către Reșița, s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a 6 persoane, în următoarele împrejurări:

În timp ce un bărbat de 32 de ani, din Ticvaniu Mare,  conducea un autoturism din direcția Reșița către Grădinari, la intrarea în localitatea Goruia nu ar păstrat distanța regulamentara față de vehiculul care circula in fata sa, intrând în coliziune cu un tractor, condus de un bărbat de 27 de ani din Goruia.

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a 2 persoane și rănirea ușoară a altor 4, în total  6 persoane rănite, 5 adulți și 1 copil de 3 ani,  din cele 2 vehicule, toți fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

De asemenea, conducatorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o concentrație de 0.23 mg/litru alcool pur în aerul expirat, iar conducătorului tractorului i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

„În 11 octombrie 2019, în jurul orei 18:15, în județul nostru, s-a mai produs un accident rutier, de această dată, pe DJ581, la Goruia. Au fost implicate un autoturism și un tractor. Au intervenit de urgență forte din cadrul Secției de Pompieri Oravița, patru echipaje SAJ și Poliția. Accidentul s-a soldat cu 6 victime, care au fost preluate de echipajele SAJ și transportate la spital”, declară purtătorul de cuvânt al Pompierilor Cărășeni.

Se continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Reclama ta aici!