Accident cu 10 victime la Caransebeș! S-a activat planul roșu de intervenție

Astăzi la ora 18.49, pe DN 6,  pe Centura ocolitoare a municipiului Caransebeș s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 4 autovehicule, în următoarele împrejurări:

În timp ce un bărbat de 51 de ani din Caransebeș, conducea un autoturism din direcția Orșova către Lugoj, ar fi pătruns pe contrasens unde ar fi intrat în coliziune lateral cu 3 autoturisme care circulau din direcția opusă.

Din accident a rezultat rănirea ușoară a unui bărbat de 39 de ani, aflat la volanul unuia dintre cele 3 autoturisme care circulau din direcția Lugoj către Orșova, acesta fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Pentru eficientizarea misiunii de salvare, la nivelul județului Caraș-Severin a fost activat Planul Roșu de Intervenție. Intervin de urgență două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș, din care unul SMURD, trei echipaje SAJ și echipaje ale Poliției. În sprijinul forțelor din Caransebeș, de la Detașamentul de Pompieri Reșița au plecat o ambulanță SMURD, și o autospecială transport victime multiple. La ora 19:20 a fost dezactivat Planul Roșu de Intervenție. Echipajele SAJ și SMURD de la fața locului acorda asistență medicală unui numar de sase persoane care au suferit traumatisme usoare și atacuri de panică.

Toți cei 4 conducători auto, 2 bărbați și 2 femei, cu vârste cuprinse între 31 și 51 de ani, au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind zero. Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Reclama ta aici