Există ponturi sigure la pariuri?

În mediul online au existat, există și vor mai exista tot felul de țepe. Asta mai ales dacă vorbim de „afaceri” în care cel ce o propune nu trebuie să investească nimic pentru a putea câștiga. În ceea ce privește domeniul pariurilor sportive, au apărut în ultimii ani tot mai multe pagini online, în special de Facebook, care susțin că prezintă ponturi sigure. Acestea nu există, însă în dorința unora de a se imbogății rapid, „victimele” pot „să pună botul” la astfel de păcăleli.

De ce se vând ponturi pe Facebook?

De ce pagini de facebook? Simplu. Pentru că astfel există mai multe șanse ca pagina lor să fie accesată de utilizatori. Asta se poate reuși nu neapărat printr-o campanie publicitară plătită, cât printr-o publicitate agresivă gratuită. Când spunem asta, ne referim la lasarea unui comentariu la un subiect pe tema sportivă în care îți promovezi pagina. Este foarte probabil ca acel comentariu să fie șters de administratorul paginii. Până atunci, însa se pot găsi câțiva utilizatori care să fie interesați de pagina ta.
O altă modalitate de promovare agresivă o reprezintă reclama prin mesaj privat. Astfel, cel ce dorește să promoveze pagina, accesează cateva grupuri pe temă sportivă. Apoi își alege câteva „victime” din acel grup cărora să le transmită mesajul despre pagina cu ponturi sigure. În general, „victimele” alese sunt persoane mai tinere, ele fiind, teoretic, mai ușor de impresionat în legătură cu aceste ponturi sigure.

Poți fi păcălit foarte ușor în mediul online

Nu dorim să intrăm în prea multe detalii pentru a nu da idei, însa să spunem că un utilizator poate fi ușor păcălit de către un astfel de personaj cu ponturi sigure. Spre exemplu, există o funcție pe pagina de facebook care îți permite să programezi postarea la o oră din trecut. Astfel, poți plasa 10 bilete, iar după ce meciul se încheie să îl publici pe cel al cărui pont este corect. Sigur, îl vei programa la o oră din trecut. Prin urmare, cei ce îți urmaresc pagina își vor reproșa că nu au fost pe fază, însă ca data viitoare vor fi mai atenți la pagină.
De asemenea, poți trimite 18 mesaje private mai multor utilizatori în care să dai un pont pauză/final la un meci. În mesaj le spui că plata se va efectua după meci, pentru ca acele persoane, chipurile, să capete mai multă încredere în tine. Șmecheria constă în trimiterea unei variante diferite fiecărei persoane. Având în vedere că sunt 9 variante de pauză/final, fiecare variantă va fi trimisă către două persoane. Sigur, doar două persoane se pot „mândri”, apoi că respectivul le-a oferit pontul câștigător. Restul este posibil să îți adreseze injurii, însă tu ai două potențiale surse de venit.

Nu pica în plasa de țepe. Există pronosticuri FREE pe internet

Din păcate, nu există încă o lege care să amendeze asemenea gesturi, astfel de persoane putându-și vedea liniștit de treabă. Cei care ar trebui să ia atitudine și să nu se mai lase fraieriți sunt cei care primesc astfel de mesaje private. Este la mintea cocoșului că nu există ponturi sigure, altfel nu s-ar mai chinui să te convingă să plătești 50 lei-100 lei pe un pont. Dacă ar fi convinși că pontul pe care îl dețin ei este 100% sigur, ar plasa toată averea, sau mare parte din ea, pe acel pont.
Există însă persoane care analizează meciurile și le oferă fără plată pe internet. Aceștia își câștigă banii din publicitatea pe care o vând pe canalelor lor (site, grup facebook, grup telegram, etc), ci nu de pe urma celor care plătesc pentru “ponturi sigure”.

Ponturile sigurile nu există, însă “pariurile sigure” da

Vrei să fii sigur că generezi profit de pe urma unui anumit meci? Se poate, însă asta necesită un studiu destul de serios al ofertelor de pariuri. Asta datorită pariurilor sigure, numite și „arbitrage betting” sau „sure bets”. Nu trebuie să confunzi arbitrage betting cu așa-zisele ponturi sigure oferite de trepădușii de pe Internet.
Această tehnică a pariurilor sigure presupune găsirea unui meci la două sau trei case de pariuri astfel încat să acoperi toate opțiunile disponibile ale unei piețe de pariuri. Distribuie mizele pe fiecare opțiune în așa fel încât profitul pe fiecare variantă să fie egal indiferent de deznodământul partidei. Ai grijă însă, casele de pariuri nu sunt de acord cu această metodă, mai ales dacă se repetă. Dacă vei folosi totuși această metodă, încearcă să pariezi mize cât mai rotunde, fără zecimale.