Explozie la un apartament din Oravița, în ziua de Crăciun

Astăzi, 25 decembrie 2019, în jurul orelor 18.46, în urma unui apel 112, pompieri militari din cadrul Secției de Pompieri Oravița, au intervenit de urgență la explozia unei butelii de gaz la o locuință particulara în orașul Oravița. Explozia buteliei de gaz nu a fost urmată de incendiu. Proprietara apartamentului a suferit arsuri de gradul II/III, fiind transportată de membrii familiei la Spitalul din Oravița și ulterior cu o ambulanță a Serviciului de Ambulanță al Județului Caraș-Severin la Unitatea de Primiri Urgențe din Reșița.

Pompierii au asigurat deîndată luarea tuturor măsurilor PSI și ventilarea locuinței. În urma exploziei, au fost afectate două încăperi, fațada imobilului și o parte din acoperiș. La fața locului, s-a deplasat și un echipaj al Inspectoratului de Poliție al Județului Caraș-Severin.

Cauza probabilă a exploziei este scăparea gazelor de la butelie, punerea în funcțiune și conectarea acesteia la conducta de gaz făcându-se în mod defectuos, fără respectarea normelor specifice în astfel de cazuri.

Reclama ta aici