Cărășan amendat pe autostrada A1, pentru că a făcut semne obșcene în trafic

sursa foto: impactpress.ro
sursa foto: impactpress.ro

Incidentul s-a petrecut în data de 31.10.2019, pe autostrada A1, Deva – Nădlac, la kilometrul 473, când șmecherul din BMW a scos degetul mijlociu pe geamul mașinii, după ce conducătorul care circula în același sens nu i-a eliberat, la flash-urile repetate, banda de mers.

sursa foto: impactpress.ro

A săvârșit gesturi obscene la adresa unui conducător auto ce se afla în trafic, abaterea fiind surprinsa video de către camera de bord a unui autovehicul, se menționeaza în procesul verbal de contravenție întocmit de IPJ Arad, după ce s-a apelat la 112, iar filmarea a fost trimisă polițiștilor.

În scurt timp, șoferul BMW-ului a fost identificat în persoana imberbului Popovici Flavius Laurențiu, 25 de ani, din Oțelu Roșu, care a și fost amendat cu 1.305 lei, respectiv 652,5 de lei, dacă achită jumătate în 15 zile.

Să mai spunem că reclamantul a fost nimeni altul decât Florin Kovacs, avocat în Baroul Timiș, care, prin acest gest civic, devine un exemplu de bună practică pentru toți cei care doresc să se implice în combaterea legala a cocalarilor din traficul rutier. (V.E.)