Incendiu la Reșița! Mama și copilul și-au pierdut viața

În această dimineață, orele 07.37 Poliția Municipiului Reșița a fost sesizată prin apel de urgență despre faptul că într-o locuință din municipiu ar fi două persoane decedate.
O echipă complexă execută cercetarea la fața locului.
Medicul a constatat decesul celor două persoane, un bărbat de 35 de ani și o femeie de 55 de ani.
Cadavrele au fost transportate la morga Spitalului județean de urgență Reșița în vederea efectuării necropsiei și a examinărilor toxicologice, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului.
În acest moment al anchetei există suspiciunea intoxicației cu gaze.

In urma unui apel 112, in jurul orelor 07.47, pompieri din cadrul Detasamentului de Pompieri Resita, actioneaza de urgenta in cazul a doua persoane posibil intoxicate cu monoxid de carbon, din Resita. Acestea au fost gasite inconstiente si s-a inceput procedura de resuscitare cardio-pulmonara.

Update:

La fata locului au ajuns si echipaje din cadrul IPJ si Serviciul de Ambulanta.

Update 2:

Din pacate, cu toate eforturile depuse de echipajele de interventie ajunse la fata locului, nu s-a reusit resuscitarea lor, acestea decedand. este vorba de doua persoane, mama si copil.
Varsta persoanelor decedate: 55, respectiv 36 ani.

Update 3: 

În acest moment, nu se cunoaste exact cauza decesului celor 2 persoane, daca este vorba de intoxicatie cu fum sau de la alimentarea cu gaz a locuintei, aceasta urmand a fi stabilita in urma autopsiei.

Știre în curs de actualizare.