Apartament în flăcări la Caransebeș

Astăzi, 10 ianuarie a.c., în urma unui apel 112, în jurul orei 11:10, pompieri militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș, au acționat de urgență cu două echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere, la stingerea unui incendiu de locuință din municipiul Caransebeș.

Pompierii au reușit în cel mai scurt timp să localizeze incendiul și acționează în continuare pentru lichidarea acestuia în totalitate. Ne mai existând pericolul de extindere a incendiului. Incendiul a izbucnit într-o cameră dintr-un apartament situat într-o construcție cu destinație multiplă. Pompierii au reușit să lichideze incendiul în totalitate. A fost afectat de incendiu întreg mobilierul din sufrageria apartamentului. Din fericire nu există victime, în momentul izbucnirii incendiului, în apartament nu se afla nici o persoană.

Totuși, proprietara apartamentului ajunsă la domiciliu, a suferit un atac de panică și i s-a acordat asistentă medicală de către echipajul SMURD aflat la locul intervenției. Paciență refuzând transportul la Centru de Primiri Urgențe din Caransebeș.