Premieră la Caransebeș. Medicul Singh Bhupinder a extirpat tumora unei paciente

O nouă premieră medicală la Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș, marca Dr. Singh Bhupinder – medic chirurgie plastică și microchirurgie reconstructivă – MÂINI DE AUR !!!

Medicul Singh Bhupinder, specialist în chirurgie plastică și microchirurgie reconstructivă, având funcția de Director Medical la Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș, a reușit în aceste zile o nouă premieră medicală pentru instituția spitalicească.

Este vorba de o intervenție chirurgicală de excepție, prin care medicul Singh Bhupinder a extirpat o tumoră gigant, situată la nivel maxilo – facial stânga, care a cuprins glanda parotidă, ceea ce putea duce la o pareză facială prin lezarea nervului facial. Intervenția a avut loc la o pacientă în vârstă de 61 de ani cu multiplă patologie, de epilepsie, retard mental și encefalopatie. După extirparea tumorii gigant de peste 3 kg, pacienta care purta acest calvar de 18 ani, poate spune că s-a născut a doua oară. Operația a durat 4 ore și a fost o reușită, pacienta fiind stabilă și în afara oricărui pericol, urmând să mai rămână sub supraveghere medicală pentru câteva zile.

Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș, încet, încet, intră în normalitate, având medici, asistente, infirmiere și personal nemedical de excepție!!!

Dr. Singh Bhupinder va prezenta în perioada imediat următoare și alte intervenții chirurgicale de chirurgie plastică și microchirurgie reconstructivă pe care le va efectua la Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș !!!