Direcția de Asistentă Socială din cadrul Primăriei Reșița, vine în ajutorul celor care au nevoie în această perioadă grea

Direcția de Asistență Socială împreună cu Asociația ATOR Banatul de Munte vin în ajutorul celor care au mare nevoie de noi în această perioadă grea pentru toți. Împreună cu voluntarii ATOR vom oferi sprijinul persoanelor vârstnice și a celor mai vulnerabile și mai amenințate de îmbolnăvire, care necesită, pentru siguranța și sănătatea acestora și a celor din jur, să rămână în căminele lor.

ATOR Banatul de Munte organizează acțiunea caritabilă “Mâinile bucuriei”, prin intermediul căreia, în perioada 16-20 martie, voluntari ai asociației de pe raza municipiului Reșița vor oferi din timpul și sprijinul lor persoanelor vârstnice și a celor mai vulnerabile și mai amenințate de îmbolnăvire, care, în această perioadă, necesită, pentru siguranța și sănătatea lor, să rămână în căminele lor.

Pentru deplasări la farmacie sau pentru a vă face aprovizionarea, vă ajutăm noi. Tot ce trebuie să faceți este să sunați la numerele de telefon:
0726.561.449 – Anita Radics
0745.337.269 – Nicoleta Imbrescu

Reclama ta aici