Bărbat din Reșița, reținut după ce ar fi lovit un agent de pază

Ieri, 24 martie, polițiști de investigații criminale de la Poliția Municipiului Reșița au reținut pentru 24 de ore, un bărbat de 30 de ani, din localitate, bănuit că luni, 23 martie, în jurul orei 13.30, fiind depistat de agentul de pază de la o societate comercială din Reșița, în timp ce sustrăgea bunuri din magazin, pentru a-și asigura scăparea, l-a lovit pe agentul de pază și i-a pulverizat spray iritant-lacrimogen în ochi, apoi a fugit.

În urma activităților desfăsurate, în scurt timp polițiștii l-au identificat pe cel bănuit, iar în cursul zilei de ieri, l-au reținut și l-au introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului.

În cauză, au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată,cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița.

Astăzi, bărbatul bănuit va fi prezentat Judecătoriei Reșița, cu propunere de arestare preventivă.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Reclama ta aici