8 persoane banuite de trafic de droguri, audiate in cursul zilei de ieri

8 persoane banuite de trafic de droguri, audiate in cursul zilei de ieri

Ieri dimineata, 11.11.2020, au fost perchezitionate 8 persoane care au fost banuite ca faceau trafic de droguri, au intervenit polițiștii de la Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Caraș-Severin.

La adresele traficantilor, organele abilitate au descoperit si au ridicat droguri de risc, obiecte de maruntire si pregatire ce ajutau la vanzarea substantelor interzise, au mai gasit si 2 culturi in-door de cannabis, plantele se aflau in mai multe faze de crestere si erau formate din peste 100 de ghivece, iar sistemele de crestere ale plantelor erau si ele prezente.

Cei 8 barbati care erau banuiti de traficul de droguri au varste cuprinse intre 21 si 32 de ani, acestia au fost adusi la sediul D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Caraș-Severin, au fost emise mandate de aducere pe numele barbatilor.

S-au facut cercetari ce atesta ca, barbatii se ocupau de acest job din anul 2017, nu doar ca aveau o mini sera de plante halucinante, dar o si comercializau.

Achizitionarea drogurilor era facuta din mai multe surse din Timisoara, care erau revandute in zona Caransebes, valoarea era  de la 50 de lei pe gram.

Actionarii au beneficiat de suportul tehnic și de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale și Unității Centrale de Analiză a Informațiilor din cadrul Poliției Române.

La activitate au participat polițiști de la Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin, luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale și jandarmi din Caraș-Severin.