82 de polițiști rutieri au acționat cu succes în perioada week-end-ului pentru siguranța rutieră.

Polițiștii rutieri au acționat intensiv, pe sectoarele de drum, în intervalele orare cu risc ridicat de producere a accidentelor rutiere, având ca prioritate prevenirea accidentelor, fluidizarea circulației rutiere, prevenirea și combaterea faptelor ilegale la regimul circulației rutiere.

Au fost aplicate peste 350 de sancțiuni la regimul rutier, în valoare de aproape 90.000 lei, din care peste două treimi pentru depășirea limitei legale de viteză. Totodată, un număr de 14 permise de conducere au fost reținute în vederea suspendării.

În total au fost constatate un număr de 12 infracțiuni la regimul circulației rutiere, din care 4 infracțiuni de conducere sub influența băuturilor alcoolice.

În data de 14.09.2018, ora 15.30 lucrătorii Biroului Rutier Caransebeș au oprit pentru control, pe strada Ardealului din municipiu, un autoturism cu numere de circulație provizorii, condus de un bărbat de 56 de ani din localitate. În urma verificărilor s-a stabilit faptul că autorizația de circulație provizorie era expirată, iar persoana care conducea autoturismul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis și conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

În data de 16.08.2018 orele 18.30, lucrătorii Secției 10 poliție rurală Oțelu Roșu care executau serviciul de patrulare pe raza comunei Zăvoi s-au sesizat cu privire la faptul că pe DJ 683, în localitatea 23 August, s-a produs un eveniment rutier. Din verificările efectuat a s-a constat că un minor de 14 ani, din localitate, care  conducea un ATV, neînmatriculat sau înregistrat și care tracta o remorcă artizanală, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, iar ca urmare, remorca s-a desprins și a intrat pe contrasens acroșând un autoturism condus regulamentar de o femeie de 22 de ani din localitate. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de: conducerea unui vehicul fără permis de conducere, a unui vehicul neînmatriculat sau înregistrat și tractarea unei remorci neînmatriculare sau neînregistrate.

În data de 16.09.2018, ora 19.00, lucrătorii din Poliția Municipiului Reșița au oprit în filtrul instituit pe str. Minda, un autoturism condus de un bărbat de 39 ani din Ohaba Mîtnic, autoturism care a fost sustras de pe Bld Republicii din Reșița în data de 15.09.2018 în jurul orelor 15.00. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că bărbatul care conducerea autoturismul nu deține permis de conducere și este autorul furtului. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și conducere fără permis.

Facebook Comments

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy

Reclama ta aici