Accident cu 3 persoane implicate la Iaz

Accident cu 3 persoane implicate la Iaz

Astăzi, 18 iulie, în jurul orei 14:00, Poliția Municipiului Caransebeș a fost sesizată cu privire la faptul că pe DN 68, în localitatea Iaz, s-a produs un accident rutier.

Din primele cercetări, polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că în timp ce un bărbat de 40 de ani din Băuțar conducea o autoutilitară, în direcția Oțelu Roșu, trecând peste marcajul longitudinal continuu, s-ar fi angajat în depășirea unui tractor agricol care circula in fața sa și care efectua virajul la stânga pe o stradă laterală, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, tractorul s-a răsturnat în afara părții carosabile, pe sensul de mers Oțelu Roșu -Caransebeș.

Din accident a rezultat rănirea ușoară a 3 persoane, cei doi conducători auto și pasagerul dreapta față din autoutilitară, care au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto în vârstă de 40 și respectiv 58 de ani, au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0 in ambele cazuri.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare din culpă, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.