Accident cu doi răniți pe Valea Țerovei din Reșița

Accident mortal pe E70, lângă Slatina-Timiș

O coliziune între două autoturisme a avut loc astăzi în municipiul Reșița, pe strada Valea Țerovei, provocând rănirea a două persoane. La fața locului, intervenția promptă a serviciilor de urgență a fost esențială pentru gestionarea situației.

Echipajele de intervenție, inclusiv cele din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, precum și un echipaj SAJ (Serviciul de Ambulanță Județean Caraș-Severin) și un echipaj IPJ (Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin), s-au deplasat la locul accidentului imediat după primirea apelului de urgență.

În urma impactului, două persoane au suferit răni, una dintre ele fiind transportată la spital de către echipajul SAJ pentru îngrijiri medicale suplimentare. Cea de-a doua victimă a fost preluată de către echipajul SMURD și primește îngrijiri medicale la fața locului. Starea de sănătate a răniților va fi monitorizată atent de către personalul medical pentru a se asigura că primesc tratamentul necesar.

Circumstanțele exacte ale accidentului sunt în curs de investigare de către autoritățile competente, care vor stabili cauza și eventualele responsabilități în acest caz. În astfel de situații, este crucial să se acorde prioritate siguranței rutiere și să se respecte regulile de circulație pentru a preveni astfel de evenimente nedorite.

foto: arhivă