Accident grav în față la Dedeman-ul din Reșița

În seara zilei de 20 mai 2020, lângă Dedeman, în Reșița, a avut loc un accident rutier soldat cu o persoană încarcerată. Intervine de urgență Detașamentul de Pompieri din Reșița cu două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o autospecială de descarcerare. La locul accidentului se află și o ambulanță SAJ.

Persoana încarcerată, aflată în stare de inconstiență, a fost extrasă din autovehicul și predată echipajului SAJ în vederea efectuării manevrelor de resuscitare.

UPDATE 18:46 : 

În autovehiculul lovit de TIR se afla o singură persoană, un bărbat în jur de 34 ani. Șoferul autotrenului este teafăr, neavând nevoie de îngrijiri medicale.

UPDATE 20:11 :

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că autoturismul condus de un coleg al acestora, Darius Cazan, șef de post la Ramna, din direcția Câlnic către Triaj, pe fondul unui carosabil umed, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un ansamblu de vehicule, care circula din direcția opusă, în urma impactului, polițistul decedând.

”Suntem alături de familia colegului nostru care astăzi și-a pierdut viața într-un tragic accident rutier, produs pe strada Timișoarei din Reșița. Politiștii rutieri vor deschide un dosar penal și vor continua cercetările în acest caz, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, declară Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Caraș-Severin.

Reclama ta aici