Accident grav pe DN 58 între Păltiniș și Brebu: Două persoane rănite în urma coliziunii dintre o camionetă și un autocamion de transport lemne

Accident grav pe DN 58 între Păltiniș și Brebu: Două persoane rănite în urma coliziunii dintre o camionetă și un autocamion de transport lemne

Un grav accident rutier a avut loc astăzi pe Drumul Național 58, între localitățile Păltiniș și Brebu, în județul Caraș-Severin. Incidentul a implicat o camionetă și un autocamion ce transporta lemne, rezultând în rănirea a două persoane.

La fața locului au intervenit prompt echipaje ale pompierilor din cadrul Detașamentului Caransebeș, inclusiv o autospecială de stingere echipată cu modul de descarcerare, și o ambulanță SMURD, alături de sprijinul unei ambulanțe din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Caraș-Severin. De asemenea, un echipaj al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin a fost mobilizat pentru gestionarea situației. În plus, elicopterul SMURD a fost chemat pentru a oferi asistență medicală de urgență.

Potrivit informațiilor preliminare, cinci persoane au fost implicate în accident. Două dintre acestea se aflau în camionetă și au avut nevoie de îngrijiri medicale. Un bărbat în vârstă de aproximativ 25 de ani a suferit traumatisme la membrele inferioare și a fost transportat la spital de către ambulanța SAJ. A doua victimă, un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani, a suferit un traumatism cranian și a fost preluat de echipajul SMURD pentru a fi transportat la spital cu elicopterul.

Autoritățile desfășoară acum o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale accidentului și pentru a determina eventualele cauze care au dus la producerea acestuia. Drumul Național 58 a fost parțial blocat pentru a permite intervenția echipajelor de urgență, iar conducătorii auto sunt sfătuiți să fie precauți în zona respectivă.