[FOTO] Accident la Minda, au plonjat în pârâu

Un echipaj al Detașamentului de Pompieri Reșița a intervenit astăzi, în jurul orei 19:30, în cazul unui bărbat care a căzut în pârâul Sodol, în apropierea stadionului de la Minda. Bărbatul era în stare de conștiență și a reușit să urce singur pe scara din dotarea autospecialei, afară din albia pârâului.

După mai puțin de 15 minute a fost anunțat un accident rutier în urma căruia un autoturism a plonjat în același pârâu, la nici 300 de metri depărtare de primul incident. La fața locului a intervenit de urgență un alt echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița, căruia i-a venit în sprijin echipajul care a acționat pentru salvarea bărbatului, după predarea acestuia la Serviciul de Ambulanță Județean.

Accidentul s-a soldat cu cinci victime, din care un minor. Trei dintre victime au fost extrase din autoturism de către alți participanți la trafic care le-au și transportat la spital. Celelalte două victime au fost extrase din râpă de către pompierii militari cu ajutorul tărgilor din dotare și predate echipajelor SAJ, conștiente.

Facebook Comments

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy

Reclama ta aici