Accident mortal în pădure, în zona localitații Zăgujeni

În această dimineață, Poliția Municipiului Caransebeș a fost sesizată despre faptul că un bărbat a decedat în urma unui accident suferit în pădure, în zona Zăgujeni.

La fața locului s-a deplasat de urgență echipa operativă din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Caransebeș împreună cu un polițist criminalist și specialiști de la Inspectoratul Teritorial de Muncă Caraș-Severin.

Din primele cercetări, s-a constatat că 3 bărbați, angajați la o societate comercială, desfășurau activități de exploatare forestieră în pădurea din apropierea localității Zăgujeni.

În timpul activităților, unul dintre cei 3 bărbați, în vârstă de 52 de ani, a fost lovit în zona capului de o bucată desprinsă dintr-un arbore secționat de acesta.

”Echipajul Serviciului de Ambulanță sosit la fața locului, a constatat decesul bărbatului de 52 de ani. Cadavrul acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului. În acest caz a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de uciderea din culpă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și se continuă cercetările”, transmite Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Caraș-Severin.

Facebook Comments

Reclama ta aici


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0