ACCIDENT! O persoană decedată pe DN 6, la Slatina-Timiș

În această dimineață, pe DN 6 la km 434+400 m, în apropierea localității Slatina-Timiș, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme. În urma impactului, o persoană a decedat și alte trei au suferit leziuni, primind îngrijiri medicale la fața locului.

Din primele cercetări, s-a stabilit că în timp ce conducea un autoturism din direcția Caransebeș către Băile Herculane, un conducător auto nu ar fi  adaptat viteza de deplasare într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, derapând și pătrunzând pe sensul opus, unde a lovit în partea stângă un alt autoturism, pe care l-a proiectat pe spațiul verde de pe marginea drumului.

În urma coliziunii, autoturismul care venea dinspre Caransebeș a rămas perpendicular pe banda aferentă sensului de mers Orșova-Caransebeș, fiind lovit în partea dreaptă de un al treilea autoturism, care circula pe acel sens de mers.

În urma coliziunii, a rezultat decesul conducătorul autoturismului proiectat în exteriorul părții carosabile și rănirea ușoară a altor trei pasageri.

În cele trei mașini implicate în accident au fost în total nouă persoane, din care o persoană a fost transportată la spitalul din Caransebeș cu o ambulanță. Persoana încarcerată a fost extrasă din autoturism în stare de inconștiență, prezentând multiple plăgi și politraumatisme. Încă trei persoane au fost și ele transportate cu o altă ambulanță la spital pentru îngrijiri medicale, fiind vorba despre un bărbat, o mama și fiica acesteia, cei trei fiind stabili hemodinamic. Celelalte cinci persoane sunt stabile și nu au necesitat îngrijiri medicale.

”Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În acest moment, traficul rutier se desfășoară dirijat, pe sensul de mers Caransebeș-Băile Herculane. Se efectuează cercetarea la fața locului, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. Polițiștii vor continua cercetările în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, ne spune purtătorul polițiștilor cărășeni, Alina Boeru.

Facebook Comments

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy

Reclama ta aici