Accident pe Valea Bistrei! Doi tineri, din nefericire și-au pierdut viața

Accident pe Valea Bistrei! Doi tineri, din nefericire și-au pierdut viața

Astăzi, 31 august2020, în jurul orei 10:40, a avut loc un accident rutier pe Valea Bistrei, în localitatea Zavoi.
Două autoturisme au fost implicate, cu două persoane încarcerate și un stâlp căzut pe una dintre mașini.

Din primele cercetări, polițiștii care s-au deplasat la fața locului au stabilit faptul că în timp ce un bărbat de 53 de ani din comuna Zăvoi conducea un autoturism pe DN 68, la km 23+550 m, nu s-ar fi asigurat la ieșirea de pe un podeț aflat în afara părții carosabile, pe sensul de mers Hațeg- Caransebeș, cu intenția de a efectua manevra de întoarcere, fiind acroșat de un autoturism care circula regulamentar din direcția Hațeg către Caransebeș, condus de un tânăr de 18 ani, autoturismului acestuia din urmă fiind proiectat într-un stâlp de electricitate aflat pe marginea drumului, pe același sens de mers.

În urma accidentul a rezultat decesul tânărului de 18 ani și a unui minor de 14 ani, pasager stânga spate în același autoturism și rănirea ușoară a unui tânăr de 18 ani, pasager dreapta față în aceeași mașină, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Polițiștii au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă și continuă cercetările în acest caz, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs tragicul eveniment.

 

La fața locului intervine Detașamentul de Pompieri din Caransebeș cu un echipaj de descarcerare, un echipaj SMURD, unul ASAS și două ambulanțe din cadrul SAJ.
A fost anunțat și dispeceratul ENEL.

La accidentul rutier se deplaseaza SVSU Oțelu Roșu cu un echipaj.

În accident sunt implicate două victime fără semne vitale, dintre care o victimă a fost extrasă din autoturism și se lucrează pentru extragerea celelilalte victime.

Cele două persoane au fost descarcerate și din nefericire au fost declarate decedate (14 și 18 ani).

O a treia persoană a suferit un atac de panică și un traumatism toracic și a fost preluată de un echipaj SAJ fiind transportată la spital.

La fața locului se afla și un echipaj al IPJ.
Circulatia pe DN 68, în dreptul localitatea Zavoi, este blocată în acest moment.

Related Posts