Accident rutier pe DN6 în zona Jupa

Accident mortal pe E70, lângă Slatina-Timiș

O coliziune violentă între două autotrenuri și un autoturism a avut loc astăzi pe DN 6, lăsând în urmă o scenă de haos și două vieți grav afectate.

Evenimentul tragic a avut loc în urmă cu puțin timp, când traficul pe DN 6, la Jupa, era în plină desfășurare.

Șoferul autoturismului, rămas încarcerat în mașina sa, a avut parte de o extragere dificilă de către echipajul de descarcerare. Cu toate acestea, acesta a rămas conștient și a fost imediat preluat de către Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ), care l-a transportat la Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș pentru îngrijiri medicale urgente.

Șoferul unuia dintre autotrenuri, a cărui cabină s-a răsturnat în urma impactului, a avut norocul să scape cu răni minore. Echipajele Serviciului Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare (SMURD) au intervenit rapid și l-au transportat la spital pentru evaluare medicală suplimentară.

La locul tragediei s-au mobilizat resurse semnificative pentru gestionarea situației. Un echipaj al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) a asigurat măsurile de siguranță și investigația incidentului, în timp ce Detașamentul de Pompieri Caransebeș a trimis trei autospeciale: o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD.

Cauzele exacte ale acestui accident rutier  sunt încă în curs de investigație, iar autoritățile continuă să colecteze mărturii și dovezi pentru a înțelege întregul context al evenimentului.

sursă foto: arhivă