Acuși vine iarna, hai să ne schimbăm și mașina

Mașina face parte din tine, este ADN-ul tău. O iei cu tine mereu, te ajută să te deplasezi, dar iți oferă și confort în același timp. Dacă tot schimbăm anotimpul, hai să ne schimbăm și mașina. Vorba aceea: o viață bună, o mașină pe măsură.

Mașina nu este un bun oarecare. Un lucru pe care doar il folosești. Este și un partener de drum. Este și martorul tuturor călătoriilor tale, indiferent de vreme, starea șoselelor, Doar stai o clipa și imagineaza-ți viața fără autotursime. Cum te-ai deplasa în excursii sau la lucru? Evident, există și alte modalitați, nu doar mașina personală. Dar odată ce te-ai atașat de ea, e greu să renunți.

Dar ce faci când ai nevoie urgentă de bani pentru a-ți schimba mașina? Click aici dacă vrei să aplici pentru un credit auto de la Mogo IFN. Tot ceea ce trebuie să faci este să aplici online, completând formularul de cerere. Apoi, în aproximativ 15 minute o să primești un răspuns. După ce împrumutul a fost aprobat, o să primești banii în contul personal în aceeași zi. Chiar daca mașina va fi înmatriculată pe compania care ți-a acordat împrumutul, practic tu te poți folosi de ea dupa bunul plac, fără nicio restricițe.

Poți obține finanțare pentru mașini second hand în rate aici. Îți poți simula ratele în calculatorul de pe site. De exemplu, dacă vrei să-ți cumperi o mașină la mâna a doua, una de buget sa-i spunem, la 2000 Euro (am considerat 10.000 Ron), trebuie să plătești avans 2000 Ron, iar rata lunară este de 429 Ron. Nu cred că este o sumă exagerată, în condițiile în care nu ai mari bătăi de cap cu băncile, drumurile și toate actele ce ți se cer.

Tot ceea ce trebuie să faci este să alegi mașina dorită, selectezi suma și perioada de rambursare, completezi cererea, iar ultimul pas este să semnezi contractul. Într-un timp foarte scurt poți da prima cheie la noua achiziție. Dacă vrei să-ți cumperi ceva mai de “fitze” 🙂 , atunci poți opta și pentru un împrumut mai mare, chiar până la 45.000 Ron.

Nu contează tipul mașinii, culoarea și de unde este. Doar să te decizi ce vrei, apoi să aplici pentru credit, dacă esti tare pe fugă. Dacă nu e mega urgent, atunci poți verifica și alte opțiuni financiare, acolo unde ratele sunt mai mici, dar ai mai multă treabă cu birocrația.

Facebook Comments

Reclama ta aici