ADR Vest a devenit Autoritate de Management pentru POR 2021-2027

ADR Vest a devenit Autoritate de Management pentru POR 2021-2027

Începând de astăzi, ADR Vest, a devenit oficial Autoritate de Management pentru Programul Operațional Regional 2021-2027.

Președintele României, Klaus Iohannis a semnat astăzi Decretul privind promulgarea Legii pentru aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 122/2020 privind unele măsuri pentru asigurarea eficientizării procesului decizional al fondurilor externe nerambursabile destinate dezvoltării regionale în România.

De acum, la ADR Vest va fii mai puțină birocrație și perioade de așteptare mai scurte, ghiduri de finanțare realizate în funcție de nevoile dumneavoastră, locuitorii regiunii, evaluarea și contractarea proiectelor din Vest se va face aici, în regiunea noastră, nu la București. Tot ADR Vest se va ocupa și de gestionarea implementării proiectelor și efectuarea plăților către beneficiari.

”Vă reamintim, resursele alocate Regiunii Vest pentru viitorul Program Operațional Regional vor depăși 1 miliard de euro.Alături de ADR Vest, vor deveni autorități de management și celelalte șapte Agenții pentru Dezvoltare Regională din țară”, se arată într-un comunicat al ADR Vest.