AJOFM Caraș-Severin, a organizat astăzi, Bursa generală a locurilor de muncă

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Caraş-Severin a organizat azi, 20 aprilie 2018, începând cu ora 9, Bursa generală a locurilor de muncă. Eveniment organizat în fiecare an la nivel național, devenit tradiție în luna aprilie.

Bursa locurilor de muncă s-a desfășurat la nivel județean în două locații : Reșița și Băile-Herculane. Au fost contactați 150 angajatori din care : 119 pentru municipiul Reșița și 31 pentru Băile Herculane. Întâlnirea dintre angajatori şi persoanele aflate in căutarea unui loc de muncă a avut loc la Reşiţa, la Universitatea Eftimie Murgu – sala Campus Café , iar la Băile Herculane, la sediul Punctului de lucru al AJOFM Caraș-Severin din localitate.

Și la această ediţie, locurile de muncă au fost variate, acoperind domenii diferite de activitate, la Bursa de la Reșița predominând locurile de muncă din domeniul serviciilor și comerțului, iar la Băile Hercuane, locurile de muncă din domeniul hotelier . Pentru persoanele cu studii superioare au fost oferite locuri de muncă de tehnician mecanic, inginer mediu, inginer tehnolog, inginer electromecanic, inginer vânzări şi şef schimb la Reşiţa şi locuri de muncă de director hotel, contabil şef şi kinetoterapeut la Băile Herculane.

La bursa organizată la Reșița au participat d-nul Matei Lupu, prefectul Județului Caraș-Severin, d-na deputat Jivan Luminița, d-nul viceprimar Adrian Dacica, d-nul Cristian Chioncel -prorectorul al Universitatii Eftimie Murgu , reprezentanți ai instituțiilor publice din județ: d-na Eugenia Panici – ITM Caras-Severin, d-na Maria Petcu – Oficiul Judetean de Posta, d-nul Marius Bălean – Garda de Mediu Caraș-Severin, precum și reprezentanți ai Inspectoratului de Jandarmi Judeţean “Gl.bg.Vasile ZORZOR” Caraş-Severin, ai Centrului Militar Județean Caraș-Severin și ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgență “Semenic” al județului Caraș-Severin.
Locurile de muncă rămase vacante în urma Bursei vor putea fi consultate la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Reşiţa, str. Traian Lalescu nr 17, precum şi la sediile Agenţiilor locale din judeţ , unde vor fi emise repartiţii persoanelor ce întrunesc condiţiile impuse de angajatori” declară doamna director executiv al AJOFM Caraș-Severin, Mihaela Iovanovici.

Facebook Comments

Reclama ta aici